Основно меню
Моята зона
Evropa-Agro.com ви предоставя своите съвети как безпроблемно да купите или продадете вашата селскостопанска техника втора употреба!

Съвети за купувачите на селскостопански машини втора употреба

Сравнете цените на селскостопанските трактори със сходни характеристики

Внимавайте с прекалено ниските или прекалено високите цени на трактори от една и съща марка с близък брой моточасове.

Свържете се с продавача

За предпочитане се свързвайте по телефона. Проверете дали телефонния код на предоставения телефон отговаря на страната на продавача. Проверете дали телефонния код на предоставения телефон отговаря на страната на продавача.

Информирайте се за историята

Дори в обявата да са описани техническите характеристики, не се колебайте да попитате продавача какви са били условията на експлоатация на селскостопанската машина.

Проверете състоянието на трактора

Ако имате възможност, отидете на място, за да тествате трактора или техниката и да проверите за видими неизправности (хидравлични връзки, течове, двигател и др.)

Проверете документите

По време на сделката продавачът трябва да ви предостави фактурите от поддръжката и протоколите от общите периодични прегледи.

Съмнителен продавач?

Нашият екип проверява системно самоличността на професионалните търговци, които публикуват обяви на Evropa-Agro.com. Ако все пак имате съмнение или срещнете проблем с търговец, не се колебайте да ни го съобщите.